Veli Görüşleri

Anasayfa   Okulumuz   Veli Görüşleri

Görüş Bildir

Ebru-Töre TÖREMİŞ

Okulu, çift dilli eğitime ve anaokulu çocuklarını sınav yarışlarına değil, dünyaya hazırlama anlayışına önem verdiği için tercih etmiştik. Geçirdiğimiz senenin sonunda bundan çok daha fazlasını bulduk. Sevgi dolu öğretmen kadrosu ve oryantasyon süreci ile okula kolay adapte oldu oğlum, her gün istekle gitti, klasik bir anaokulu müfredatı dışında farklı kültürler tanıdı, dünyaya dair farkındalığı arttı, görerek, dokunarak öğrendi, ingilizcede çok hızlı bir ilerleme gösterdiği gibi, ikinci yabancı dilde de beklentimizin ötesine geçti. Okulun eğitiminin yanı sıra, ilgili yönetiminden, iletişime açık oluşundan ve rehberlik hizmetinden de memnun kaldık.

İlkokula da Bahçeşehir Koleji Ankara (İncek) kampüsünde devam etme dileğiyle tüm anaokulu çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Aslı-Halis EKEN

Kızım için okul araştırması yaparken birçok okul gezdik ama en çok içimize sinen Bahçeşehir Ankara Okulu oldu. Okulun en büyük avantajı çift dilli eğitim vermesi ve bunun yanında ikinci bir yabancı dil eğitimini de anaokulunda başlatması. Okulun kurumsal oluşu her türlü sorunumuzda muhatap bulmamızı ve çözüme ulaşmamızı kolaylaştırıyor. Kızım okuldan her gün yeni öğrendiği bir şeyin heyecanıyla geliyor ve bizimle paylaşıyor.  İngilizceyi sadece ders olarak değil günlük hayatın içinde yaşayarak öğrenmesi de dil gelişiminde inanılmaz etkili oldu. Okulda herşey çok programlı bir şekilde yürütülüyor. Düzenlenen etkinlikler çocuğumuzun okuldaki hayatıyla ilgili daha çok bilgi edinmemize yardım ediyor. Okulun verdiği Mathazone eğitimi sayesinde matematiği çok seviyor. Ayrıca branş öğretmenlerimiz de dahil olmak üzere tüm öğretmenlerimizin mesleklerinde deneyim sahibi olması eğitim anlamında çocuklarımızın kazanımlarını çok arttırıyor. Özellikle sınıf öğretmenimiz mesleğinde çok başarılı, özverili ve sevgi dolu. Kendisi her zaman bizimle irtibat halinde; o kadar ki kızımın hastalanıp okula gidemediği günlerde bile beni arayarak durumunu soracak kadar öğrencilerine düşkün ve ilgili bir öğretmen. Aynı şekilde İngilizce öğretmenimiz de kızımın İngilizce dil seviyesinin ilerlemesinde emeği çoktur. Sayesinde kızım evde yarı Türkçe yarı İngilizce konuşuyor artık. Kızıma sıcacık bir eğitim ortamı sağladıkları için tüm öğretmenlerimize ve okul çalışanlarına verdikleri emekler için gönülden teşekkür ediyorum.

İlknur-Ali KARACA

Geçen yıl bu zamanlar kara kara düşünüyorduk hangi okul en iyisi hangisi en güvenlisi diye.... Sonra Bahçeşehir’i tavsiye etti bir arkadaşımız İncek Kampusü görünce tamam işte bu dedik ve kaydımızı yaptırdık. Sonrasında sınıf öğretmenimiz ve İngilizce öğretmenimiz ile tanıştık ikisinin de birbirinden ilgili, alanında uzman öğretmenler olarak bir kez daha iyi ki Bahçeşehir dememize vesile oldular. Diğer branş öğretmenlerimiz de keza aynı şekilde. Bize kayıt esnasında birinci dönem sonunda çocuğunuzun İngilizce konuşmaya başladığını göreceksiniz dediklerinde yok canım o kadar kısa sürede olmaz demiştik ama gerçekten ciddi anlamda gözlemliyoruz ilerlemeyi iyi ki Bahçeşehir demişiz.

Nazan-Can ABAY

Nereden başlayacağımı bilemiyorum Bahçeşehir İncek Kolejiyle yaşadıklarımızı anlatmaya..

Oğlum son iki yıl boyunca gittiği okullarda mutlu görünmüyor, okula mutsuz gidip mutsuz geliyordu. Neredeyse tüm ümidimi yitirmiştim. Okul fobisi gelişmişti bile diyebilirdim. Okullardan söz açılınca ortalıktan kaybolan bir çocukla karşı karşıya kalmıştım. Bir arkadaşım Bahçesehir İncek Kolejini tavsiye etti. Eşimle görüşmeye gittik. Kapıdan karşılanmamızdan itibaren mutlu olmaya başlamıştık. İçimiz rahat bir şekilde oğlumu kaydettirdik. Yine de okulların açılmasına yakın oğlum da biz de kaygılanmaya başladık. İlk gün sınıf öğretmenimizle karşılaşıncaya kadar bu kaygımız devam etti. Ne zaman öğretmenimizle karşılaştık o an bütün kokularımız kaygılarımız ümitsizliklerimiz uçup gitti. Sanki elinde bir sihirli çubuk vardı ve bizleri mutlu etmek için kullanıyordu. Öğretmenizi yıllardır tanıyormuş gibi hissettik.

Öğretmenimizin elindeki  sihirli çubuk oğlumun artık okula ağlamadan gitmesine, okuluna seve seve, koşa koşa gitmesine, öğretmeni için evde resimler hazırlamasına, öğretmeni için sabahın köründe papyonlar takarak hazırlanmasına neden olmuştu. Sabah öğretmenini gördüğünde gülümsüyor arkasına bakmadan öğretmenine koşuyordu. Sonsuz teşekkür ederiz öğretmenimiz iyi ki varsınız. Eşime ve bana sanki tek öğrenciniz benim oğlummuş gibi hissettirdiniz, oğlumun her sıkıntısını problemini bizden önce gördünüz ve çözmek için uğraştınız. Çok ama çok emek verdiniz.

Sadece bununla bitmiyor BK sevgimiz İngilizceyi oğluma sevdirerek öğreten İngilizce öğretmenimize de, okuma çalışmalarına başlatan öğretmenimize de, Almanca, Müzik, Satranç, Spor, Modern Dans öğretmenlerimize de sonsuz teşekkürler. Oğlum sayenizde tüm yıl okula mutlu gidip mutlu geldi.

Ayrıca tüm velilere güler yüzüyle kapısını açan bizleri tek tek dinleyen, dikkate alan ve yardımcı olan okul müdürümüze ve tüm çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz.

İyi ki varsınız sizlerin sayesinde mutlu çocuklar yetişiyor sizlere minnettarız...